Κίνα Τερματικό πρόσβασης ινών κατασκευαστής

Co. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ NINGBO MELONTEL, ΕΠΕ

Γύρος εργοστασίων

NINGBO MELONTEL COMMUNICATION EQUIPMENT Co.,Ltd Εργοστάσιο

Εργοστάσιο γραμμή παραγωγής
Εργοστάσιο γραμμή παραγωγής
Εργοστάσιο Εργοστάσιο

Παίρνω Τερματικό πρόσβασης ινών & Οπτικών Ινών Κλείσιμο Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Το Melontel® ήταν αξιολογημένο και ήταν πιστοποιημένο ως συνεδρίαση των απαιτήσεων του ISO 9001:2008 και ήταν γνωστό για την άριστη ποιότητα των προϊόντων, τις ανταγωνιστικές τιμές, τη γρήγορη παράδοση και την καλή υπηρεσία.

Έχουμε βάλει πολλές επενδύσεις για να συμβαδίσουμε με το βιομηχανικά τυποποιημένο οπτικών ινών. Με υψηλό - ποιοτικές πρώτες ύλες, προηγμένοι εξοπλισμοί κατασκευής και πολύ καλά καταρτισμένοι εργαζόμενοι, εξασφαλίζουμε ότι κάθε κομμάτι των προϊόντων οπτικών ινών μας είναι με την άριστες απόδοση και την εμφάνιση.

Με μια ισχυρή ομάδα Ε&Α, Melontel® είναι σε θέση να κατασκευάσει τα προϊόντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα αιτήματα του πελάτη, ακόμη και με τις προσαρμοσμένες πρώτες ύλες. Όχι μόνο προσφέρουμε την υπηρεσία cOem, αλλά και βοηθάμε πολλούς συνεργάτες από για να κερδίσουμε σε όλο τον κόσμο στην αγορά με την επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και την άριστη λύση προϊόντων.

Είμαστε υπερήφανοι της προσφοράς μερικών παγκόσμιων κύριων επιχειρήσεων με το σταύλο υψηλό - προϊόντα ποιοτικών οπτικών ινών και ειλικρινά ελπίζουμε ότι μπορούμε να πάμε περαιτέρω με όλους τους συνεργάτες μας!

 

Στοιχεία επικοινωνίας